25 aprilie 2024

Acest individ a băgat spaima în femeile văduve, din Titu! Le urmărea pe geam când se dezbrăcau

obst7Un tânăr de 26 de ani din Dâmboviţa, recidivist, a ajuns din nou pe mâinile poliţiştilor după ce a băgat spaima în femeile singure din oraşul Titu.

obst3Bărbatul eliberat în urmă cu câteva luni din penitenciar îşi făcuse un obicei bolnav – intra seara în curţile femeilor văduve sau divorţate şi le urmărea pe geam în timp ce se dezbrăcau. Ba chiar peste unele a intrat în casă. Trei victime l-au reclamat la poliţie, iar acum suspectul riscă să se întoarcă după gratii.

obst5Individul a fost eliberat din penitenciar la sfârşitul lui 2017, după ce a executat trei ani de închisoare pentru corupere sexuală. În ultimele luni, mai multe femei din Titu s-au plâns că sunt hărţuite de un necunoscut. Una dintre ele este o bătrână de 70 de ani. Femeia povesteşte că se aşezase în pat când la un moment dat a auzit zgomot la fereastră şi la uşă, apoi s-a trezit cu individul în dormitorul ei.

obst1Cornelia Zamfir-victimă: “Dau de unul cu capişonul pe cap, cu glugă pe cap, capul lăsat şi am început să ţip! Ce vrei? Cine eşti! M-a împins, probabil ca să fugă, să nu îl recunosc şi a fugit”.

obst4Lavinia Marin-reclamantă: “Am înţeles că el stă şi pândeşte şi ore întregi! Eu tocmai făcusem baie şi eram în chiloţi, nebănuind vreodată că sunt urmărită în propria mea casă!”

Mama reclamantei: “Fata m-a strigat de acolo, am ieşit speriată, ieşi afară, ieşi afară ca unul a venit peste mine. Dacă se constată că e nebun, putea să o şi omoare!”

obst6Suspectul a intrat şi în curtea altei femei din Titu, de 41 de ani, pe care ar fi privit-o minute-n şir la fereastră în timp ce se dezbraca. Când s-a făcut reconstituirea la faţa locului, şi-a recunoscut faptele şi a izbucnit în lacrimi.

obstTânărul a fost reţinut şi este cercetat pentru violare de domiciliu şi lovire sau alte violente, pentru că a şi îmbrâncit-o pe una dintre reclamante.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial