Accidente la Târgoviște, Pucioasa și Cornești – Patru oameni au fost răniţi | TargovisteNEWS

Accidente la Târgoviște, Pucioasa și Cornești – Patru oameni au fost răniţi

accc8ALEGE VIAŢA! Respectă regulile de circulație!

În zilele 08 și 09 iunie a.c., pe raza localităților Târgoviște, Pucioasa și Cornești s-au produs trei accidente de circulație, soldate cu vătămarea corporală ușoară a patru persoane.

Din verificări a reieșit că un eveniment s-a produs ca urmare a neacordării priorității de trecere unui biciclist, unul pe fondul neasigurării la efectuarea manevrei de mers înapoi și celălalt pe fondul indisciplinei pietonale.

În toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite în trafic, poliţiştii le recomandă șoferilor să acorde o atenție deosebită celorlalți participanți la trafic, să efectueze fiecare manevră doar după o temeinică asigurare și să adopte o manieră prudentă de conducere.

De asemenea, pietonii sunt sfătuiți să-şi sporească atenţia, să evite pe cât posibil folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă, să se asigure temeinic înaintea traversării drumurilor şi să procedeze la efectuarea acesteia numai după ce sunt siguri că o pot face în condiţii de siguranţă.

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]