Accidente cumplite! Un om, în stare gravă, alţi trei, răniţi | TargovisteNEWS

Accidente cumplite! Un om, în stare gravă, alţi trei, răniţi

accaALEGE VIAŢA! Respectă regulile de circulație!

În ultimele 24 de ore, pe raza județului Dâmbovița s-au produs trei accidente de circulație, soldate cu rănirea gravă a unei persoane și vătămarea corporală ușoară a altor patru.

Din verificări a reieșit că unul dintre șoferi nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcției de deplasare și un alt conducător auto nu ar fi acordat prioritate de trecere unui vehicul.

De asemenea, celălalt accident de circulație s-a produs pe fondul traversării neregulamentare a părții carosabile.

În cele trei situații, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite în trafic, poliţiştii le recomandă șoferilor să adapteze viteza la condiţiile meteo şi de drum, să adopte o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor și să efectueze fiecare manevră doar după o temeinică asigurare.

De asemenea, pietonii sunt sfătuiți să-și sporească atenția și să respecte cu strictețe regulile de circulație atunci când se deplasează pe drumurile publice.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]