28 martie 2024
Accident urmat de jaf, pe Autostrada A1, la kilometrul 73

Accident urmat de jaf, pe Autostrada A1, la kilometrul 73

Webp.net-resizeimageLa data de 17 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești au fost sesizați de către un bărbat, din județul Timiș, cu privire la faptul că a fost victima unui furt pe autostrada A1, în zona km.73.

O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, iar din verificări s-au stabilit următoarele:

În seara zilei de 16 noiembrie a.c., barbatul care a sesizat Poliția, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format dintr-un cap tractor și o remorcă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat pe autostradă, pe sensul de mers către Pitești.

Evenimentul rutier a fost protocolat de polițiștii de la Biroul Poliției Autostrăzi A1, iar în urma impactului, conducătorul auto nu a suferit vătămari corporale.

De asemenea, conducătorul auto a părăsit locul evenimentului rutier, revenind în dimineața zilei de 17 noiembrie a.c., ocazie cu care a constatat că persoane necunoscute ar fi pătruns în cabina capului tractor și ar fi sustras un radiocasetofon.

Totodată, acesta a constatat faptul că au fost sustrași 2 acumulatori auto, 380 de litri de motorină din rezervor și 60 de litri de esență concentrată folosită la producerea băuturilor răcoritoare.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În prezent, se desfășoară activități în vederea identificării persoanelor bănuite și pentru tragerea lor la răspundere penală.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial