Accident la Ungureni. Ce surpriză au avut poliţiştii | TargovisteNEWS

Accident la Ungureni. Ce surpriză au avut poliţiştii

batpBănuit de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, cercetat de polițiști

Pe raza localității Ungureni s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu pagube materiale.

Din cercetări a reieşit că un bărbat de 36 de ani, în timp conducea un autoturism, pe raza localității Ungureni, nu a păstrat o distanță laterală suficientă față de un alt autoturism staționat pe partea carosabilă, intrând în coliziune cu acesta.

În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie cu o valoare de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

Pe numele lui, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]