Accident spectaculos la Gheboieni. Un tir a răsturnat o maşină. Trei oameni au fost duşi la spital | TargovisteNEWS

Accident spectaculos la Gheboieni. Un tir a răsturnat o maşină. Trei oameni au fost duşi la spital

masg1Trei oameni au ajuns la spital dupa ce masina lor a fost spulberata de un tir, pe Drumul National 72A, in localitatea Gheboieni.

masg4Cei trei, soferul, de 52 de ani si doi pasageri, ambii de 55 de ani, au fost transportati la spital dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat pe marginea drumului, in urma impactului violent.

masg3Din primele date, spun politistii, de vina pentru producerea accidentului ar fi soferului tirului, un barbat in varsta de 35 de ani.

masgAcesta nu ar fi pastrat o distanta corespunzatoare in mers si a izbit in plin masina aflata in fata sa.

Busitura a fost atat de puternica incat autoturismul s-a rostogolit si a fost grav avariat.

masg2Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul

Life-Style

Fundaţia Andreei Marin a donat apă şi alimente oamenilor izolaţi la domiciliu

Crucea Roşie Dâmbovița  este la datorie în plină criză COVID-19 și vine în sprijinul persoanele vulnerabile din județ. Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița desfașoară mai multe activitați umanitare menite sa vină în sprijinul autorităților locale și a persoanelor aflate în izolare. Concret, în cursul zilei de vineri,27 martie 2020, Crucea Roșie Dâmbovița a primit o  [...]