Accident spectaculos la Gheboieni. Un tir a răsturnat o maşină. Trei oameni au fost duşi la spital | TargovisteNEWS

Accident spectaculos la Gheboieni. Un tir a răsturnat o maşină. Trei oameni au fost duşi la spital

masg1Trei oameni au ajuns la spital dupa ce masina lor a fost spulberata de un tir, pe Drumul National 72A, in localitatea Gheboieni.

masg4Cei trei, soferul, de 52 de ani si doi pasageri, ambii de 55 de ani, au fost transportati la spital dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat pe marginea drumului, in urma impactului violent.

masg3Din primele date, spun politistii, de vina pentru producerea accidentului ar fi soferului tirului, un barbat in varsta de 35 de ani.

masgAcesta nu ar fi pastrat o distanta corespunzatoare in mers si a izbit in plin masina aflata in fata sa.

Busitura a fost atat de puternica incat autoturismul s-a rostogolit si a fost grav avariat.

masg2Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]