Accident pe trecerea de pietoni, în faţa parcului Chindia, în Târgovişte | TargovisteNEWS

Accident pe trecerea de pietoni, în faţa parcului Chindia, în Târgovişte

trec2O femeie de 45 de ani din Târgoviște a fost izbită de o mașină, aseară, chiar pe trecerea de pietoni.

trec6La volan se afla o femeie, de 58 de ani, care susține că avea parbrizul aburit și de aceea nu a reușit să vadă la timp pietonul. Victima a fost dusă la spital, unde medicii au reușit să o stabilizeze.

trecAccidentul a avut loc pe trecerea de pietoni din fața parcului Chindia din Târgoviște. Femeia, de 45 de ani, era împreună cu soțul ei când mășiîna care oprise deja să acorde prioritate altor pietoni a pornit și a lovit-o în plin.

trec4Florian Toma, soțul victimei: „Neatenție. Tocmai trecuseră doi pietoni în sens invers față de cum treceam noi, probabil că n-a văzut, a intrat în unghiul ăla închis la geam. Mă gândeam că ne-a văzut și pe noi, dar nu… Avea geamul aburit”

trec3Femeia aflată la volan era singură în autoturism și spune că nu își explică de ce a apăsat accelerația, mai ales că văzuse pietonii și acordase deja prioritate unora dintre ei.

trec1Polițiștii au constatat că șoferița nu consumase alcool înainte de a conduce.

Femeia rănită a fost preluată de un echipaj de la ambulanță și transportată la unitatea de primiri urgențe a spitalului din Târgoviște. Aici, medicii au reușit să o stabilizeze.

trec5Între timp, polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările într-un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: Pro TV

Life-Style

Gest de suflet făcut de voluntari pentru o familie sărmană, din Vulcana Băi

COMUNICAT DE PRESĂ De ziua Voluntariatului, acţiune umanitară a pompierilor târgovişteni la o familie din comuna Vulcana Băi Astăzi, 05 decembrie, în urma inițiativei unui voluntar ISU care activează și ca polițist local la Vulcana Băi, pompierii de pe o tură de serviciu de la Detaşamentul Târgovişte s-au mobilizat pentru a ajuta o familie nevoiaşă [...]