20 aprilie 2024
Accident pe podul de la Viişoara. O şoferiţă care conducea un BMW cu volan pe dreapta a pătruns pe contrasens. “Ne-am întâlnit şi ne-am salutat”

Accident pe podul de la Viişoara. O şoferiţă care conducea un BMW cu volan pe dreapta a pătruns pe contrasens. “Ne-am întâlnit şi ne-am salutat”

accvi5Echipajele de interventie au fost alertate, seara trecuta, sa intervina la un accident de circulatie, pe podul de la intrarea în Viişoara.

Doua masini s-au izbit, iar o soferita a fost ranita dupa ce, spune celalalt sofer, tanara ar fi incercat sa intre intr-o depasire.

accviAutoturismul femeii are volanul pe partea dreapta, iar politistii nu exclud varianta ca soferita sa nu fi avut suficienta experienta si din aceasta cauza sa fi pierdut controlul asupra directiei si asa sa fi ajuns pe sensul opus.

accvi3Accidentul a avut loc pe Drumul National 72, intre Gaesti si Targoviste, la intrarea in localitatea Viişoara. In ambele masini se aflau cate trei persoane. Soferul care se indrepta catre Gaesti sustine ca mergea regulamentar, iar la un moment dat, pe pod, un autoturism a venit din sens opus si l-a izbit in plin

accvi4NICOLAE DOANĂ, şofer: “Aici, domnisoara a depasit si ne-a lovit pe banda asta, a intrat peste linia continua o jumatate de metru, in depasire cred ca a fost”

accvi1La volanul celeilalte masini, cu volan pe partea dreapta, se afla o tanara, de 21 de ani. Femeia si rudele ei abia cumparasera masina seara trecuta

accvi2Şoferiţă: “M-am apropiat de linia continua, s-au apropiat si dansii si automat ca ne-am intalnit. nu am depasit, nu nimic. Ne-am intalnit si ne-am salutat”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial