25 aprilie 2024

Accident mortal: “M-au orbit 5, 6 maşini, n-am mai văzut nimic!”

bic8Un accident neobisnuit s-a petrecut seara trecută la Odobeşti, unde un biciclist în vârstă de 58 de ani a murit după ce a fost strivit de o mașină.

bic2Șoferul susține că bărbatul era deja prăbușit pe asfalt, iar din cauza farurilor puternice ale masinilor care veneau din faţă, nu l-a observat și a trecut peste el.

bic9Accidentul s-a produs pe drumul judetean care leaga localitatile Crovu si Ungureni. Soferul de 40 de ani se afla in masina impreuna cu un prieten.

Sustine ca a fost orbit de farurile autoturismelor din fata si din acest motiv nu ar fi reusit sa vada la timp biciclistul.

bic3Remus Dragomir, şoferul cercetat:  “M-au orbit 5, 6 masini, n-am mai vazut nimic. Si intr-o fractiune de secunda el era jos acolo, cum ar fi un pietroi. Si odata am simtit ca am trecut peste ceva. Era cazut jos.”

bic4Pasager: “In momentul cand a trecut soferul, pietonul era cazut jos cu bicicicleta cu tot.”

Barbatul in varsta de 58 de ani nu avea copii si nu era casatorit. Rudele sunt revoltate si dau vina pe neatentia soferului.

bicNepotul victimei “Nu a calcat frana deloc, l-a dus 10-15 metri, n-a calcat frana. Normal ca avea viteza, daca nu avea viteza nu murea.”

bic7Ruda victimei: “Venea de la moara, a fost de a cumparat malai.” Mai mult, localnicii sustin ca soferul ar mai fi avut probleme in trafic.

bic6Localnic: “Nu avea voie sa mearga el cu masina, nu stiu cum a luat permisul, nu il ajuta picioarele.”

bic5MARIUS BUGA  “Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa pe numele soferului in varsta de 40 de ani. Acesta a fost dus la sectie, acolo unde a dat explicatii despre cum s-a produs acest accident mortal.”

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial