25 aprilie 2024
ACCIDENT MORTAL, în această dimineaţă, în Adânca! L-a spulberat în drum spre serviciu!

ACCIDENT MORTAL, în această dimineaţă, în Adânca! L-a spulberat în drum spre serviciu!

acad3Poliţiştii dâmboviţeni au identificat autorul în cazul unui accident rutier

Astăzi, 21 septembrie a.c., pe DJ 720 A, în localitatea Adânca, un biciclist a fost acroşat şi accidentat mortal de către un autoturism, al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului după producerea acestuia.

Acţionând cu operativitate, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi cei ai Poliţiei Municipiului Moreni, au identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr, de 24 de ani, din localitatea Gura Ocniţei.

acad4În urma testării şoferului cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitatate a îmbibaţiei alcoolice.

Pe numele tânărului, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “ucidere din culpă”, “părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei, de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie” şi “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial