Accident la Bilciureşti! O femeie a fost spulberată de o maşină | TargovisteNEWS

Accident la Bilciureşti! O femeie a fost spulberată de o maşină

acbO femeie de 80 de ani a fost spulberată de o mașină, aseară, pe Drumul Județean 711, din Dâmbovița și a suferit răni.

Bătrâna a traversat strada printr-un loc nepermis, deși în apropiere se afla o trecere de pietoni – susține șoferul care a lovit-o.

acb1Femeia de 80 de ani din comuna Bilciurești fusese la magazin şi se îndrepta spre casă. acb4În apropiere de locuinţa însă, pe drumul judeţean, la câţiva metri de o trecere de pietoni, a fost izbită de o maşină.

Bărbatul care se afla la volan, în vârstă de 54 de ani, susţine că bătrâna s-ar fi grăbit să traverseze strada, iar el nu a putut evita impactul.

acb5Șofer: “A venit brusc, a intrat în maşină. 50 maxim, dar nu aveam mai mult.”

Localnic:“Băiatul cu maşina a dat să o ocolească, că venea o maşină din faţă şi nu a mai putut să o evite.”

acb2Localnic: “A apărut brusc în faţa maşinii.”

Localnic: ”A avut 50 la oră, n-a avut viteza.”

acb3Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean din Târgovişte, unde va fi ţinută sub observaţie.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

Life-Style

Montaniarzii dâmbovițeni pleacă pe cărări europene

  Din nou pe cărări europene   După o iarnă lungă, cu zăpadă multă pe culmile Bucegilor, montaniarzii dâmbovițeni grupați în jurul Asociației Chindia Jurasic Park reiau antrenamentele pentru expedițiile sau taberele acestui an. Prima ieșire externă va avea loc în perioada 1 – 5 aprilie și va fi făcută în Spania, în Andaluzia. Principalele [...]