29 martie 2024
VIDEO: Accident ÎNFIORĂTOR pe Autostrada Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 49! O patroană din Râmnicu Vâlcea şi-a pierdut viaţa într-un mod ŞOCANT!

VIDEO: Accident ÎNFIORĂTOR pe Autostrada Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 49! O patroană din Râmnicu Vâlcea şi-a pierdut viaţa într-un mod ŞOCANT!

accau6

Accident infiorator, joi seara, pe autostrada Bucuresti-Pitesti, la kilometrul 49. O femeie de 40 de ani si-a pierdut viata in timp ce se intorcea alaturi de soferul ei cu marfa de la Bucuresti spre Ramnicu Valcea.

Masina celor doi s-a izbit violent de un TIR condus de un sofer polonez, iar scenele care au urmat par desprinse intr-un film de groaza. Detaliile tragediei sunt socante.

Imaginile de la fata locului sunt atat de dure incat cu greu pot fi descrise in cuvinte. Femeia a fost tarata pe asfalt mai bine de 5 kilometri pe sensul catre Pitesti.

Barbatul care se afla in masina de marfa, alaturi de patroana, isi aminteste cu groaza momentele prin care a trecut. El a declarat ca soferul TIR-ului, care mergea in acelasi sens cu el, a tasnit pur si simplu in fata lui.

“A facut o manevra neasteptata brusca, mi-a aparut in fata, nu am mai avut ce sa fac”, a spus Teodor Ciobanu, soferul microbuzului.

In urma impactului, femeia a fost aruncata din masina, in timp ce usa din dreapta a microbuzului a fost smulsa cu totul. Mai multe autoturisme au trecut apoi peste corpul victimei.

Pe de alta parte, soferul polonez sustine ca este nevinovat si spune ca, de fapt, cel care conducea microbuzul ar fi de vina pentru accident, pentru ca nu ar fi pastrat distanta regulamentara.

La fata locului au sosit mai multe echipaje de la politie si ambulanta. Pana si anchetatorii au fost socati de cele intamplate. Cercetarea si masuratorile in zona au durat zeci de minute.

“Am gasit bratul amputat al victimei si cadavrul ei la aproximativ 5 kilometri. Prezenta leziuni incompatibile cu viata, nu s-a mai putut face nimic”, a spus Mihaela Ciobanu asistent medical Serviciul de Ambulanta Titu.

Circulatia in zona a fost blocata aproape mai bine de doua ore pe sensul de mers catre Pitesti. Ambii soferi sunt cercetati acum pentru ucidere din culpa, iar anchetatorii urmeaza sa stabileasca cine se face vinovat de tragedie.

accau5 accau4 accau7 accau3 accau2 accau1 accau

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial