29 martie 2024
Accident în lanț pe Cărămidari. O mașină a rămas suspendată pe o conductă de gaz

Accident în lanț pe Cărămidari. O mașină a rămas suspendată pe o conductă de gaz

masiAccident în lanț ieri în Dâmbovița, în urmă căruia o fetiță de șapte ani a fost rănită.

Mașina pe care o conducea mama copilei a fost izbită puternic de un autoturism și proiectată pe o conductă de gaz, unde a rămas suspendată.

masi3Vinovată ar fi șoferița care le-a lovit, spun polițiștii. Ar fi ieșit dintr-o curte fără să se asigure și a fost spulberată de o dubă. Apoi vehiculul nu a mai putut fi controlat.

masi2Accidentul a avut loc pe o stradă intens circulată dintr-un sat de lângă Târgoviște. Bărbatul de la volanul dubei, în vârstă de 39 de ani, povestește că se afla în depășire în momentul în care șoferița i-a apărut brusc în față.

masi5Șoferul dubei de curierat: „Eram în depășire și doamna a ieșit din curte, pur și simplu nu s-a asigurat și am lovit-o. Nu s-a asigurat, s-a uitat decât în stânga, dacă s-o fi uitat.”

masi4Șoferiță: „A fost fracțiune de secundă, am dat să virez la dreapta și asta a fost. Am văzut că din partea aia nu venea nimic, cred că era în depășire. Nu se vedea, că m-am trezit cu el exact când mă lovea.”

Mașină femeii a fost proiectată apoi într-un alt autoturism, în care se aflau o mamă și fiica ei de șapte ani.

masi6În urmă impactului violent, autoturismul în care se afla femeia și fiica să de 7 ani a fost aruncat. Din fericire, autoturismul s-a oprit la timp pe țeavă de gaze și nu s-a prăbușit în râpă. Fetiță a fost rănită și transportată cu ambulanță la spitalul din Târgoviște.

masi1Din fericire, fetiță era în scaunul special pentru copii, pe bancheta din spate, cu centura de siguranță pusă.

Tatăl fetiței: „Soția m-a sunat că a avut accident, era deja în salvare.”

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările. Cei trei șoferi implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest și niciunul dintre ei nu consumase băuturi alcoolice.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial