Accident grav, seara trecută, la Dragodana! Un pieton a fost spulberat de o maşină cu numere de Anglia | TargovisteNEWS

Accident grav, seara trecută, la Dragodana! Un pieton a fost spulberat de o maşină cu numere de Anglia

drago5Se face anchetă în Dâmboviţa, în urma unui accident grav, petrecut joi seara.

drago4Un bărbat care îşi vizitase mama şi se întorcea la Târgovişte, împreună cu soţia şi copilul, a lovit cu maşina un pieton de 63 de ani, în localitatea Dragodana. Şoferul spune că omul i-a apărut deodată în faţă şi a făcut tot posibilul să-l evite.

drago7″În stare de ebrietate şi a luat-o dintr-o dată pe o turnantă foarte rapidă, l-am văzut, am evitat, am pus frâna uşor, m-am dus în dreapta”, spune şoferul. Soţia acestuia afirma că pietonul “Era beat, era cu panatalonii desfăcuţi..”

drago2Bărbatul rănit a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, unde medicii i-au făcut investigaţii.

drago1Dr. Elena Olaru, medic specialist UPU Spital Găeşti: “Un traumatism facial, cu o plagă tăiată buza superioară, cu gingivoragie masivă.”

drago3Şoferul le-a spus poliţiştilor că astăzi voia să se întoarcă în Anglia, unde e stabilit împreună cu familia. Înainte însă, mai are de dat declaraţii în dosarul penal pentru vătămare corporală din culpă, deschis în urma accidentului.

dragoSursa: Pro TV

Life-Style

CHINDIA 35 – La mulți ani, montaniarzi dâmbovițeni aflați sub culorile Chindiei!

La 15 decembrie 1983, câțiva pasionați de turism, majoritatea ghizi ai Agenției B.T.T. Dâmbovița, au înființat Clubul de Turism “Sfinx”. Sub acest nume, au fost efectuate câteva acțiuni în zona montană (repararea „Podului lui Baltag”, Revelion) sau în cadrul unor concursuri culturale (Liră Carpatină – Curtea de Argeș). În luna ianuarie 1984 clubul a primit [...]