20 aprilie 2024

Accident grav la Răzvad! Un camion a dat peste o bătrână

accra1O femeie de 84 de ani din judeţul Dâmboviţa a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită în plin de un camion. Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 72, în localitatea Răzvad.

accra3Pensionara se deplasa greu, cu ajutorul unei cârje, şi nu a vrut să ocolească până la trecerea pentru pietoni. accra6Şoferul camionului susţine că în faţa lui era o maşină, din cauza căreia nu a putut să o zărească pe bătrână care traversa prin loc nepermis.

accraMartorii povestesc că femeia abia ieşise dintr-un magazin, unde îşi făcuse nişte cumpărături. A păşit pe carosabil fără să se asigure, deşi în locul acela nu există o trecere pentru pietoni.

accra2Prima maşină care venea a reuşit să o ocolească, însă un camion aflat în spatele autoturismului nu a mai putut frâna la timp.

accra4Sătenii se plâng ca în satul lor, străbătut de un drum naţional foarte circulat, sunt prea puţine treceri pentru pietoni.

O ambulanţă a dus-o pe femeie la Spitalul Judeţean din Târgovişte, iar medicii încearcă să o ţină în viaţă. accra5Şoferul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial