Accident grav la Priseaca! Ce dezastru a ieşit după ce un şofer a intrat pe contrasens | TargovisteNEWS

Accident grav la Priseaca! Ce dezastru a ieşit după ce un şofer a intrat pe contrasens

69032640_729564334147214_91784Trei oameni au fost răniţi, în această dimineaţă, într-un grav accident de circulaţie petrecut pe Drumul Naţional 72 A, în localitatea Priseaca.

Din primele date, spun poliţiştii, de vină pentru producerea accidentului ar fi un şofer, de 28 de ani,  din Târgovişte, care ar fi pătruns pe contrasens şi a izbit o maşină ce venea regulamentar.

În urma impactului violent, şoferul care a pătruns pe contrasens a fost grav rănit. Şi celălalt şofer şi pasagera din maşina sa, ambii de 38 de ani, au suferit răni, dar sunt în afara pericolului.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpa şi continua cercetările pentru a stabili exact cum s-a întâmplat totul.

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]