19 aprilie 2024
Accident grav în Dâmbovița. Un motociclist a fost preluat cu elicopterul în stare critică

Accident grav în Dâmbovița. Un motociclist a fost preluat cu elicopterul în stare critică

Un motociclist în vârstă de 26 de ani a fost grav accidentat de o mașină, pe un drum județean din Dâmbovița.

Din primele date, se pare că de vină pentru producerea accidentului ar fi o șoferița, de 49 de ani, care nu ar fi acordat prioritate vehiculului pe două roţi.

În urma impactului, tânărul a suferit mai multe leziuni grave și a fost transportat cu un elicopter la un spital din București.

Accidentul s-a produs la intrarea în comună Corbii Mari. Femeia aflată la volan se întorcea de la serviciu şi mergea către casă. La un moment dat ar fi virat de pe drumul principal spre stânga, iar motociclistul, care venea din sens opus, nu a mai avut timp să frâneze, şi a intrat în portierele autoturismului.

Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat că nu consumase alcool. Totuşi, conform procedurilor, a fost dusă la spital pentru a i se recolta probe de sânge. Femeia nu a fost rănită, dar a suferit un atac de panică în urma accidentului.

Tânărul motociclist va avea însă nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale.

Motociclistul în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit, preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Floreasca din Capitală. Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate din ce cauză s-a produs acest accident.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial