25 aprilie 2024

Accident cu scandal, la Târgoviște – Instructoare auto, transportată la spital după un accident violent cu un camion

instru7O femeie de 34 de ani din Târgoviște, instructor auto, a ajuns la spital după ce mașina pe care o conducea și un camion încărcat cu beton s-au izbit puternic.

instru5Accidentul a fost urmat de un scandal în plină stradă. Taberele, formate din apropiații celor doi șoferi, s-au duelat în acuzații privind vinovăția conducătorilor auto și cuvinte grele.

instru6Scandalul a izbucnit în momentul în care la fața locului au ajuns apropiaţii celor doi şoferi şi acuzaţiile au început să curgă.

Potrivit primelor date, femeia, care este instructor auto, şi bărbatul aflat la volanul camionului circulau în aceeaşi direcţie, iar, într-o intersecţie de la marginea oraşului Târgovişte, mastodontul şi autoturismul s-au izbit violent.

instru1Prietenul şoferiţei: “M-a ameninţat cu bătaia!”

Versiuni diferite au şi conducătorii auto implicaţi în accident.

instru8Alina Capan, instructor auto: “Dânsul nu a acordat prioritate, s-a încadrat pe exteriorul benzii, să zic aşa, nu a acordat prioritate vehiculelor. Automat m-a agăţat pe partea stângă.”

instru3Mihai Bărboiu, şoferul camionului: Am oprit. Am avut liber, am plecat şi dânsa nu a plecat de la stop. 
Reporter: O aveaţi înainte? 
Mihai Bărboiu: Lângă ea. 
Reporter: Aveaţi stop dvs? 
Mihai Bărboiu: Da.
Reporter: Aţi lovit-o? 
Mihai Bărboiu: Da, i-am luat aripa.

instru4În urma impactului, şoferul camionului, în vârstă de 58 de ani, a scăpat teafăr. Şoferiţa de 34 de ani, în schimb, a fost rănită.

instru2Femeia rănită a fost transportată la spitalul judeţean din Târgovişte pentru îngrijiri şi investigaţii. Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili exact din ce cauză s-a produs acest accident.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial