19 martie 2024
Accesorii pentru masă potrivite pentru locaţii HoReCa

Accesorii pentru masă potrivite pentru locaţii HoReCa

horePentru a avea succes in locatiile HoReCa, trebuie acordata o atentie speciala asupra tuturor aspectelor vizibile clientilor, adoptand accesorii pentru masa care sa prezinte cat mai creativ si profesional mancarea servita.

Fie ca este vorba despre accesorii pentru masa cum ar fi tacamuri, pahare, carafe, vase pentru aperitive, platouri, placemat-urile RoseHome, vaze sau produse pentru incalzirea si pastrarea alimentelor, pentru succesul afacerii tale vei avea nevoie de mai multe produse inovatoare, elegante si in ton cu tendintele modei.

Tipuri de accesorii pentru masa

Cand vine vorba despredespre accesorii pentru masa, este bine sa stii ca ele sunt de mai multe tipuri:
⦁ Farfurii sau vesela;
Vase pentru aperitiv;
⦁ Tacamuri sau seturi de tacamuri;
⦁ Boluri pentru supe sau salate;
⦁ Cupe in forme si dimensiuni variate pentru salate sau inghetate;
⦁ Tavi si platouri in diverse marimi;
⦁ Suporturi pentru servetele;
⦁ Supiere si boluri pentru zahar;
⦁ Cesti si seturi pentur servit ceaiul sau cafeaua;
⦁ Cosuri de paine;
⦁ Boluri pentru fructe sau prezentare torturi si prajituri;
⦁ Carafe si pahare in forme si dimensiuni variate;
⦁ Vaze, fete de masa si alte decoratii;
⦁ Etc.

Toate aceste accesorii pentru masa, printre care si placemat-urile RoseHome, se pot gasi intr-o gama variata de modele si materiale cum ar fi lemnul, sticla, ceramica, inoxul, argintul, teracota, etc. Adu un plus de eleganta si stil afacerii tale si rasfata-ti clientii cu accesorii pentru masa inspirate, calitative si, totodata, rezistente.

Ele trebuie sa fie in pas cu tendintele modei, sa se poata spala in masina de spalat, sa fie perfect functionale si sa fie inteligent alese pentru a se armoniza cu designul localului, dar si cu personalitatea si specificul lui.

 

hore2Folosirea de vase pentru aperitiv

Preparatele usoare care se pot consuma chiar cu mana, sunt modalitatea perfecta pentru a incepe o petrecere. De obicei servirea lor nu necesita furculite sau linguri, ci doar vase pentru aperitiv, ceea ce le face si mai agreabile. Pentru a putea oferi clientilor aperitive, asigura-te ca dispui de o gama variata de vase pentru aperitiv, oferind numeroase optiuni, atat pentru spreaduri calde usor de consumat, cat si pentru minisalate care sa asigure o singura muscatura. Toate aceste vase pentru aperitive, cat si mancarurile servite, vor da un plus de eleganta meselor servite de tine, fiind usor de oferit, accesibile si iubite de oaspeti.

In plus, folosirea vaselor pentru aperitiv aduce eleganta si stil meselor organizate de tine, mai ales daca au fost corect armonizate cu preparatele servite si cu decorul meselor.

Vasele pentru aperitiv se pot remarca prin forma mai aparte, dar si prin materialele din care sunt realizate. Ele pot fi rotunde, dreptunghiulare, in forma de melc, ovale, realizate din ceramica, sticla sau lemn. Pentru aperitivele decorate in multe culori, se recomanda vasele albe pentru aperitiv, cat mai simple si mai mari – astfel nu vor fi eclipsate preparatele. Daca aperitivul este unul simplu, in una sau doua culori, se pot folosi vase decorate pentru aperitive.

Pentru un efect vizual garantat, placemat-urile RoseHome sunt alegerea ideala pentru servirea aperitivelor, indiferent de ocazie!

Beneficiile accesoriilor pentru masa

Cuvintele cheie in alegerea accesoriilor pentru masa trebuie sa fie ospitalitatea, bunul gust, functionalitatea si robustetea. Se spune ca mancam nu numai cu mainile, ci si cu ochii, asa ca alegerea accesoriilor potrivite pentru masa este foarte importanta, ele aducand numeroase beneficii afacerii tale:
⦁ Un design inspirat care creeaza o atmosfera placuta pentru masa si incanta ochii clientilor tai;
⦁ Stil si eleganta care sporesc liniile de profesionalism ale localului tau;
⦁ Efecte vizuale placute care cresc valoarea estetica a preparatelor si cresc pofta de mancare a clientilor tai;
⦁ Acoperirea tuturor functionalitatilor si facilitarea aranjamentelor pentru mese festive spectaculoase cu un puternic impact.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial