19 martie 2024
A XXII-a ediție a Festivalului Concurs de Creație și Interpretare a Romanței „Crizantema de Argint”

A XXII-a ediție a Festivalului Concurs de Creație și Interpretare a Romanței „Crizantema de Argint”

untitledCOMUNICAT DE PRESĂ

Romanța ne unește

Primăria Muncipiului Târgoviște alături de Teatrul Municipal Tony Bulandra se implică în organizarea celei de-a XXII-a ediții a Festivalului Concurs de Creație și Interpretare a Romanței „Crizantema de Argint”, ce are loc la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, Chișinău, în zilele de 23, 24 și 25 februarie 2018.

Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, împreună cu Uniunea Muzicienilor din Moldova și Primăria Municipiului Chișinău fac acest eveniment posibil an de an, iar cele două instituții târgoviștene asigură câteva dintre premiile ce se vor acorda la această ediție.
„Romanța ne unește” este motto-ul sub care mari personalități ale muzicii se adună pentru un regal al portativului și al tradiției.
Din partea Târgoviștei este prezentă la Chișinău Alina Mavrodin-Vasiliu, director artistic al surorii mai mari – „Crizantema de Aur”, ce are loc la Târgoviște de 50 de ani încoace.
Îi urăm „Crizantemei de Argint” să ajungă să dubleze numărul ediției actuale… deci viață lungă Romanței, sărbătorită de romantici, și nu numai, în preajma și în ziua de Dragobete!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial