A plouat cu necazuri la Bezdead şi Iedera. Se cere ajutorul Guvernului | TargovisteNEWS

A plouat cu necazuri la Bezdead şi Iedera. Se cere ajutorul Guvernului

inunComunicat de presă

Urmare a constatării și evaluării pagubelor produse de fenomenele hidrometeorologice din ultimele zile ale lunii iulie a.c., pe raza localităților Bezdead și Iedera, în ziua de 1 august 2018, a avut loc ședința extraordinară a C.J.S.U. Dâmbovița.

Pentru soluționarea situațiilor critice create în rețelele de utilități publice (drumuri județene și comunale, poduri și podețe etc.) din cele două localității, a fost adoptată Hotărârea C.J.S.U. Dâmbovița, nr. 13/2018, prin care se aprobă lista obiectivelor afectate, în vederea întocmirii solicitării de alocare a resurselor financiare necesare de către Guvernul României.

Documentația impusă pentru pregătirea Hotărârilor de Guvern a fost înaintată de urgență Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Compartimentul de comunicare

 

Life-Style

La mulţi ani cu sănătate şi bucurii, de Florii! Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor

Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele – evocând intrarea lui Iisus în Ierusalim -, dar și una a celor cu nume de floare. Duminica Floriilor sau a Stâlpărilor (după denumirea ramurilor de palmier sau finic cu care a fost întâmpinat Iisus la intrarea în Ierusalim, n.r.) [...]