A plouat cu necazuri la Bezdead şi Iedera. Se cere ajutorul Guvernului | TargovisteNEWS

A plouat cu necazuri la Bezdead şi Iedera. Se cere ajutorul Guvernului

inunComunicat de presă

Urmare a constatării și evaluării pagubelor produse de fenomenele hidrometeorologice din ultimele zile ale lunii iulie a.c., pe raza localităților Bezdead și Iedera, în ziua de 1 august 2018, a avut loc ședința extraordinară a C.J.S.U. Dâmbovița.

Pentru soluționarea situațiilor critice create în rețelele de utilități publice (drumuri județene și comunale, poduri și podețe etc.) din cele două localității, a fost adoptată Hotărârea C.J.S.U. Dâmbovița, nr. 13/2018, prin care se aprobă lista obiectivelor afectate, în vederea întocmirii solicitării de alocare a resurselor financiare necesare de către Guvernul României.

Documentația impusă pentru pregătirea Hotărârilor de Guvern a fost înaintată de urgență Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Compartimentul de comunicare

 

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]