A plouat cu necazuri la Bezdead şi Iedera. Se cere ajutorul Guvernului | TargovisteNEWS

A plouat cu necazuri la Bezdead şi Iedera. Se cere ajutorul Guvernului

inunComunicat de presă

Urmare a constatării și evaluării pagubelor produse de fenomenele hidrometeorologice din ultimele zile ale lunii iulie a.c., pe raza localităților Bezdead și Iedera, în ziua de 1 august 2018, a avut loc ședința extraordinară a C.J.S.U. Dâmbovița.

Pentru soluționarea situațiilor critice create în rețelele de utilități publice (drumuri județene și comunale, poduri și podețe etc.) din cele două localității, a fost adoptată Hotărârea C.J.S.U. Dâmbovița, nr. 13/2018, prin care se aprobă lista obiectivelor afectate, în vederea întocmirii solicitării de alocare a resurselor financiare necesare de către Guvernul României.

Documentația impusă pentru pregătirea Hotărârilor de Guvern a fost înaintată de urgență Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Compartimentul de comunicare

 

Life-Style

“Ştefeta veteranilor” este la Târgovişte

COMUNICAT ŞTAFETA VETERANILOR – 17 octombrie 2018 Invictus România este un proiect de educaţie prin care ne arătăm respectul faţă de eroii de ieri şi de azi ai României. ,,Ştefeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS este dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României. Miercuri, 17.10.2018 ,,Ştefeta veteranilor”, a trecut şi prin oraşul [...]