A plouat cu amenzi! Zeci de şoferi au fost lăsaţi fără permis | TargovisteNEWS

A plouat cu amenzi! Zeci de şoferi au fost lăsaţi fără permis

Webp.net-resizeimage (3)6 infracțiuni constatate, peste 900 sancțiuni aplicate, 32 permise de conducere reținute și 16 certificate de înmatriculare retrase sunt câteva dintre rezultatele obținute de polițiști în urma unei razii organizate în după amiaza zilei de 06 iunie a.c. .

Polițiștii de la rutieră și ordine publică au desfășurat o razie în zona de sud a județului, pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea gradului de siguranță a cetățenilor.

Astfel, polițiștii au constatat 6 infracțiuni la regimul rutier și au aplicat 905 sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 281.700 de lei.

Din totalul amenzilor, 226 au fost pentru viteză excesivă, 164 pentru neportul centurii de siguranță, 7 pentru depășiri neregulamentare și 25 pentru defecțiunile tehnice constatate la autovehicule.

De asemenea, 15 sancțiuni au fost aplicate pentru lipsa rovinietei și una pentru consum de alcool.

Pentru abaterile comise de bicicliști și căruțași, au fost aplicate 63 de sancțiuni contravenționale, iar pentru indisciplina pietonală, 47.

Alte 9 amenzi au fost pentru încălcarea prevederilor O.G. 37/2007 privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora, 11 la H.G. 69/2012 privind transporturile rutiere, 26 la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și 5 la Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Totodată, polițiștii au reținut 32 de permise de conducere și au retras 16 certificate de înmatriculare și 6 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]