19 aprilie 2024

A luat un străin „la ocazie”, dar a regretat amarnic. Pățania unui bărbat din Dâmbovița

talha5Mare atenţie în ce maşină vă urcaţi atunci când mergeţi “la ocazie”.

Un bărbat de 63 de ani din judeţul Dâmboviţa a trăit clipe de coşmar, după ce şoferul de 25 de ani care l-a dus până acasă, a intrat în curtea lui, l-a bătut şi i-a furat 800 de lei din buzunar.

talha2Suspectul a fost prins repede de poliţişti şi a mărturisit că este dependent de jocurile de noroc, iar motivul pentru care l-a tâlhărit este nevoia de bani pentru această patimă.

talhaScenele s-au petrecut în satul Lăculețe după ce bărbatul mai în vârstă a luat “la ocazie” o maşină condusă de un bărbat de 25 de ani. talha1După ce l-a lăsat la poartă, şoferul a oprit motorul şi i-a cerut omului un levier, spunând că are o problemă la maşină. Apoi a profitat că proprietarul era singur în curte şi l-a atacat.

Victimă: “Mi-a pus piedică şi m-a trântit la pământ. Mi-a pus genunchiul pe gât şi mi-a luat banii din buzunar, opt milioane.”

talha6În acest timp, soţia victimei era în casă. După ce atacatorul a fugit, bărbatul s-a târât în locuinţă şi i-a spus femeii ce a păţit, iar aceasta a alertat imediat poliţia.

Soția victimei: “A venit după câteva minute în casă, tăvălit, aici îi pusese genunchiul, în gât şi era roşu. Plin de pământ. Şi zice, ‘m-a uşurat de bani! Cum, de ce să îţi ia banii?! Uite, m-a dărâmat jos şi mi-a luat banii din buzunar.’”

talha7În scurt timp, agresorul a fost capturat de poliţişti şi încătuşat.

Iuliana Zamfirescu, avocatul suspectului: “Este dependent de jocurile de noroc. Aceasta este motivarea lui pentru fapta pe care a săvârşit-o.”

talha3Poliţiştii l-au prins pe suspect şi l-au adus la audieri. Acesta şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut pentru 24 de ore. Dacă va fi găsit vinovat pentru tâlhărie calificată, riscă să îşi petreacă următorii 12 ani în spatele gratiilor.

talha4Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial