A intrat în vigoare Ordonanţa militară nr 3 – Este INTERZISĂ circulaţia tuturor persoanelor. Precizări | TargovisteNEWS

A intrat în vigoare Ordonanţa militară nr 3 – Este INTERZISĂ circulaţia tuturor persoanelor. Precizări

Webp.net-resizeimage (3)A treia ordonanță militară care prevede noi măsuri pentru combaterea COVID-19 în România a intrat în vigoare miercuri, 25 martie, în condiţiile stării de urgenţă.

După măsurile impuse prin prima ordonanță militară emisă pe 21 martie, Guvernul anunță Ordonanța militară 3, cu reguli mult mai stricte pentru populația României.

Textul complet al Ordonanţei miiltare numărul 3 poate fi citit AICI 

(1) Pentru verificarea motivului deplasării:
a) angajații prezintă legitimația de serviciu sau adeverința eliberată de angajator;
b) persoanele fizice autorizate, titularii întreprinderilor individuale, membrii întreprinderilor familiale, liber profesioniștii și persoanele care practică activități agricole prezintă o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil.
(2) Pentru verificarea motivului deplasării în alte situații decât cele prevăzute la alin. (1), se prezintă o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil.
(3) Declarația pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele și prenumele, data nașterii, adresa locuinței, motivul și locul deplasării, data și semnătura.
(4) Adeverința eliberată de angajator sau declarația pe propria răspundere pot fi prezentate personalului autorităților abilitate și prin intermediul telefonului, tabletei sau unui dispozitiv electronic similar.

Life-Style

Fundaţia Andreei Marin a donat apă şi alimente oamenilor izolaţi la domiciliu

Crucea Roşie Dâmbovița  este la datorie în plină criză COVID-19 și vine în sprijinul persoanele vulnerabile din județ. Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița desfașoară mai multe activitați umanitare menite sa vină în sprijinul autorităților locale și a persoanelor aflate în izolare. Concret, în cursul zilei de vineri,27 martie 2020, Crucea Roșie Dâmbovița a primit o  [...]