11 aprilie 2021
A început vaccinarea anticovid, în judeţul Dâmboviţa

A început vaccinarea anticovid, în judeţul Dâmboviţa

COMUNICAT DE PRESĂ

În judeţul Dâmboviţa a debutat activitatea de vaccinare anticovid în toate cele 5 centre organizate la nivelul spitalelor.
Conform necesarului transmis de aceste centre, pentru primele 3 zile de vaccinare au fost solicitate şi primite un număr de 620 de doze de vaccin necesare imunizării grupei populaţionale cuprinse în prima etapă a Strategiei de vaccinare, respectiv personalul care activează în domeniul sănătăţii şi în cel social din sectorul public şi privat.
Transportul vaccinului de la Centrul regional de stocare s-a efectuat în condiţii de maximă siguranţă şi cu respectarea lanţului frig menţionat de către producator.
Partiţionarea vaccinului s-a realizat la sediul D.S.P. Dâmboviţa şi a fost urmată de distribuirea către centrele de vaccinare, care vor fi funcţionale 12 ore pe zi în toate cele 7 zile ale săptămânii.
Până la redactarea prezentului comunicat, conform aplicaţiei Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor, un număr de 144 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19.

DIRECTOR EXECUTIV, COMP. RELAŢII PUBLICE,
Dr. Sorin STOICA Cons. Marinela POPA

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial