A fost razie în Moreni! | TargovisteNEWS

A fost razie în Moreni!

inmore1Acțiune a polițiștilor de la Moreni

La data de 2 februarie a.c., în intervalul orar 20.00-24.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au organizat o acțiune pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale.

În cadrul acțiunii, au fost controlate 43 de autovehicule, au fost legitimate 57 de persoane și verificate 4 societăți comerciale.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.900 de lei.

Din totalul amenzilor, 2 au fost la Legea 61/1991, 1 la Legea 333/2003 și 22 pentru nerespectarea regulilor de circulație conform prevederilor O.U.G 195/2002.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut un permis de conducere și au retras un certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe de înmatriculare.

Life-Style

Montaniarzii dâmbovițeni pleacă pe cărări europene

  Din nou pe cărări europene   După o iarnă lungă, cu zăpadă multă pe culmile Bucegilor, montaniarzii dâmbovițeni grupați în jurul Asociației Chindia Jurasic Park reiau antrenamentele pentru expedițiile sau taberele acestui an. Prima ieșire externă va avea loc în perioada 1 – 5 aprilie și va fi făcută în Spania, în Andaluzia. Principalele [...]