19 martie 2024

A fost prins hoţul care a spart bisericile în Săptămâna Mare! Ce acuzaţii noi i se aduc

bise6Un tânăr din Târgoviște, reținut de polițiști

La data de 23 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr, din localitate, bănuit de comiterea unor infracțiuni de furt calificat.

biseAstăzi, 24 aprilie, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Bărbatul este bănuit că, în dimineața zilei de 21 aprilie a.c., ar fi sustras din interiorul unei biserici, din Răzvad, poșeta unei femeie, în care se aflau documente personale și 75 de lei.

bise2De asemenea, în aceeași zi, tânărul ar fi pătruns prin efracție în interiorul unei anexe a unei biserici din Valea Voievozilor și ar fi sustras 500 de lei.

bise3Acesta este bănuit și că ar fi sustras 700 de lei din incinta a 5 biserici de pe raza localităților Găești, Ludești și Hulubești.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru probarea întregii activități infracționale.

bise3Totodată, pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvâșirii infracțiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase întrucât, în după-amiaza zilei de 23 aprilie a.c., s-a prezentat la unitatea de primiri urgențe din Târgoviște pentru a solicita îngrijiri medicale, având asupra sa un briceag,

fără a-l folosi.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial