19 aprilie 2024
A FĂCUT ACCIDENT! Vestea care a băgat în sperieți PNL Dâmbovița!

A FĂCUT ACCIDENT! Vestea care a băgat în sperieți PNL Dâmbovița!

orbanacCo-presedintele PNL Dâmbovița, Ludovic Orban, a fost implicat, sambata, intr-un accident rutier, in dreptul localitatii Sarca, judetul Iasi. Un echipaj de politie a ajuns imediat la fata locului.

Deputatul PNL Ludovic Orban a fost implicat intr-un accident rutier dupa ce masina pe care acesta o conducea s-a rastunat pe marginea soselei, intr-o curba, conform Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Iasi, Anca Vajiac, accidentul a avut loc in jurul orei 13.00, la iesirea din localitatea ieseana Sarca. Ludovic Orban a pierdut controlul volanului intr-o curba, iar masina pe care acesta o conducea s-a rasturnat pe marginea soselei, a precizat sursa citata.

Intr-un viraj, probabil datorita faptului ca era mazga, la o viteza de aproximativ 70-75 de kilometri la ora, masina a avut o tendinta de a alunecare inspre exterior. Am incercat sa redresez aducand-o spre interior, deoarece din sens opus veneau mai multe masini. In interior, roata din dreapta a intrat pe santul de scurgere de langa parapet si s-a rasturnat masina. Am alunecat sase sapte metri. Am o singura zgarietura“, a spus Ludovic Orban, pentru PROTV.

Orban era singur in autoturism si mergea dinspre Iasi catre Focsani. In urma accidentului, liberalul nu a fost ranit, insa masina a suferit avarii minore. O echipa de politisti s-a deplasat la fata locului pentru cercetari. Ludovic Orban a participat la Biroul Politic National al PNL, care s-a desfasurat, vineri seara, la Iasi.

Sursa foto: BZI.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial