A dispărut Bianca, din Picior de Munte! Aţi văzut-o? | TargovisteNEWS

A dispărut Bianca, din Picior de Munte! Aţi văzut-o?

biancaAți văzut-o?

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități de căutare a adolescentei CHIRIȚĂ BIANCA MIHAELA, aflată în plasament la un asistent maternal din localitatea Dragodana, satul Picior de Munte, care, în dimineața zilei de 30 octombrie a.c., a plecat la școală, iar după terminarea orelor de curs nu a mai revenit la domiciliu.

Minora, în vârstă de 17 ani, era îmbrăcată cu o pereche de colanți negri, un tricou roz și un pulover negru.

De asemenea, aceasta era încălțată cu o pereche de pantofi sport de culoare albastru închis.

Semnalmente: 1,60- 1,65 m înălțime, aproximativ 57 de kilograme greutate, ochi căprui, față ovală, părul șaten deschis, lung. Prezintă două cicatrici (arsuri de la țigară) pe mâna dreaptă.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării minorei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Life-Style

Transfăgărășanul se închide de astăzi circulației rutiere. Cât timp va fi blocat accesul

De la 1 noiembrie Transfăgărășanul devine un drum închis circulaţiei rutiere. Accesul va fi blocat până anul viitor, la începutul lunii iulie. Drumul închis este deja semnalizat, iar cei care vor totuşi să se aventureze într-o drumeţie pot lăsa maşinile şi s-o ia la pas. Cu mare atenţie, însă, mai ales că de acum încolo [...]