A dispărut Bianca, din Picior de Munte! Aţi văzut-o? | TargovisteNEWS

A dispărut Bianca, din Picior de Munte! Aţi văzut-o?

biancaAți văzut-o?

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități de căutare a adolescentei CHIRIȚĂ BIANCA MIHAELA, aflată în plasament la un asistent maternal din localitatea Dragodana, satul Picior de Munte, care, în dimineața zilei de 30 octombrie a.c., a plecat la școală, iar după terminarea orelor de curs nu a mai revenit la domiciliu.

Minora, în vârstă de 17 ani, era îmbrăcată cu o pereche de colanți negri, un tricou roz și un pulover negru.

De asemenea, aceasta era încălțată cu o pereche de pantofi sport de culoare albastru închis.

Semnalmente: 1,60- 1,65 m înălțime, aproximativ 57 de kilograme greutate, ochi căprui, față ovală, părul șaten deschis, lung. Prezintă două cicatrici (arsuri de la țigară) pe mâna dreaptă.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării minorei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]