A dispărut Bianca, din Picior de Munte! Aţi văzut-o? | TargovisteNEWS

A dispărut Bianca, din Picior de Munte! Aţi văzut-o?

biancaAți văzut-o?

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități de căutare a adolescentei CHIRIȚĂ BIANCA MIHAELA, aflată în plasament la un asistent maternal din localitatea Dragodana, satul Picior de Munte, care, în dimineața zilei de 30 octombrie a.c., a plecat la școală, iar după terminarea orelor de curs nu a mai revenit la domiciliu.

Minora, în vârstă de 17 ani, era îmbrăcată cu o pereche de colanți negri, un tricou roz și un pulover negru.

De asemenea, aceasta era încălțată cu o pereche de pantofi sport de culoare albastru închis.

Semnalmente: 1,60- 1,65 m înălțime, aproximativ 57 de kilograme greutate, ochi căprui, față ovală, părul șaten deschis, lung. Prezintă două cicatrici (arsuri de la țigară) pe mâna dreaptă.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării minorei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]