7 din lotul hoţilor de la Mechel, arestaţi preventiv pentru 30 de zile! | TargovisteNEWS

7 din lotul hoţilor de la Mechel, arestaţi preventiv pentru 30 de zile!

hotic1Arestaţi preventiv pentru furt calificat şi complicitate la furt

În cursul nopţii de  05/06 iunie a.c., poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, în colaborare cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au surprins în flagrant 5 persoane în timp ce sustrăgeau materiale feroase (componente de calea ferată) din interiorul unei societăţi comerciale.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tinerii, cu vârste cuprinse între 20 şi 28 de ani, toţi din localitate, ar fi fost sprijiniţi în activitatea infracţională de 3 agenţi de pază bănuiţi că le-ar fi facilitat intrarea în incinta societăţii comerciale în schimbul unor sume de bani.

Întreaga cantitate de materiale feroase a fost recuperată şi predată părţii vătămate.

8 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore şi fiind prezentate instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, faţă de 7 dintre acestea s-a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar împotriva unuia a fost luată măsura arestului la domiciliu.

Life-Style

Victimele violenţei în familie primesc găzduire şi consiliere, la Târgovişte

TE RUGĂM SA TE GÂNDEȘTI MĂCAR O CLIPĂ LA VIAȚA TA! NIMIC NU POATE JUSTIFICA VIOLENȚA DOMESTICĂ. MERIȚI LINIȘTE, RESPECT ȘI DRAGOSTE! TE POTI CONSIDERA VICTIMĂ A VIOLENȚEI DOMESTICE, DACĂ: ⦁ negi faptul că ești agresată de către actualul sau fostul iubit/partener/soț sau de către o altă rudă, ⦁ simți că ți-ai pierdut încrederea în [...]