7 accidente de circulaţie! Un om a murit, alte persoane sunt în stare gravă | TargovisteNEWS

7 accidente de circulaţie! Un om a murit, alte persoane sunt în stare gravă

acccr1Alege viața! Respectă regulile de circulație!

Pe raza județului Dâmbovița s-au înregistrat 7 accidente de circulație, dintre care două grave, soldate cu decesul unei persoane, rănirea gravă a alteia și vătămarea corporală ușoară a unei persoane.

Evenimentele rutiere s-au produs pe raza localităților Crângurile, Racovița, Crețulești, Ciocănești, Priseaca și în afara comunei Gura Ocniței.

În toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Exemplu:

Un conducător auto, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza localității Crețulești, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și ar fi acroșat și accidentat ușor doi pietoni.

După impact, șoferul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției, fiind depistat ulterior.

Totodată, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere , poliţia dâmboviţeană recomandă conducătorilor auto:

Respectaţi viteza maximă legal admisă pe sectorul de drum pe care circulaţi! Adaptaţi în permanenţă viteza de rulare la condiţiile meteo şi de drum.

Înainte de a pleca la drum, verificaţi starea tehnică a autoturismului.

Atenţie la manevrele de depăşire sau întoarcere! Fiecare manevră trebuie efectuată după o temeinică asigurare și doar în locurile unde nu există restricții.

Fiți politicoși în trafic! Respectați-vă partenerii de drum!

Nu conduceți dacă ați consumat băuturi alcoolice sau dacă vă simțiți obosiți!

Purtaţi centura de siguranţă şi nu utilizaţi telefonul mobil dacă acesta nu este prevăzut cu dispozitivul “ mâini libere”.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]