25 aprilie 2024
6700 de dâmboviţeni au strâns 8500 de saci cu deşeuri!

6700 de dâmboviţeni au strâns 8500 de saci cu deşeuri!

EUROPE DIRECT Târgoviște se alătură din nou campaniei LET S DO IT ROMANIA!

Grija pentru mediul înconjurător a determinat mii de oameni să dedice o zi de week-end din viața lor campaniei LET S DO IT ROMANIA! Încă din 2010 acțiunea, organizată la nivel național într-o singură zi, a înregistrat un succes nesperat de organizatori.

În acest an, datorită faptului că România s-a alăturat mișcării LET S DO IT WORLD!, evenimentul s-a desfășurat în premieră în ziua de 12 mai, o dată cu Bulgaria, Republica Moldova și Turcia. Deși vremea nu a fost prietenoasă, voluntarii au răspuns prezent apelului echipei, e drept că în număr mai mic față de anii anteriori.

În județul Dâmbovița, promotor și organizator a fost, ca de obicei, Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște, partener al instituției organizatoare, care a centralizat înscrierile voluntarilor. Primele estimări arată că numărul dâmbovițenilor care vor un mediu mai curat este de 6700, iar rezultatul muncii lor este estimat la 8500 de saci cu deșeuri. De evidențiat este faptul că unele localități care s-au implicat în trecut nu au mai participat la acțiune, iar altele care nu aveau mormane de gunoi sau nu au răspuns apelului organizatorilor anul acesta au dorit o schimbare.

Echipa EUROPE DIRECT și LET S DO IT ROMANIA Dâmbovița mulțumește Consiliului Județean Dâmbovița, Primăriei Târgoviște, primăriilor din județ care au sprijinit munca participanților, precum și tuturor celor care au adus un aport important la buna desfășurare a acțiunii – voluntarii, în marea majoritate elevi și cadre didactice, fără de care nimic n-ar fi fost posibil.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial