25 aprilie 2024

Titu – L-au dus la spital după ce l-au găsit în halul ăsta la volan!

pistol-cu-gazConsumul de alcool, incompatibil cu activitatea de şofat

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe DN 7, pe raza orașului Titu, un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Potlogi.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o alcoolemie de 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa alcoolului.

Cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Un bărbat de 57 de ani, din Costeștii din Vale, este cercetat de poliţişti pentru nerespectarea prevederilor privind regimul armelor şi muniţiilor, după ce a fost depistat în timp ce deţinea la domiciliu o armă neletală supusă autorizării, deşi valabilitatea permisului de port armă era expirată.

Totodată, față de cel în cauză s-a dispus măsura anulării dreptului de port și folosire a armelor neletale supuse autorizării, iar arma descoperită a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial