50 de persoane aflate în izolare în centrele DAS Târgovişte, sprijinite de Arhiepiscopie | TargovisteNEWS

50 de persoane aflate în izolare în centrele DAS Târgovişte, sprijinite de Arhiepiscopie

Webp.net-resizeimage (1)Ca o contribuție a Arhiepiscopiei Târgoviștei la prevenirea și limitarea efectelor pandemiei de coronavirus, cu binecuvântarea și sprijinul Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, Eparhia noastră a oferit, marți, 17 martie 2020, produse de igienă și produse textile casnice, pentru 50 de persoane aflate în izolare în centrele Direcției de Asistență Socială din Târgoviște.

Reamintim că, în spiritul cerințelor și recomandărilor instituțiilor de stat, conform legii, Arhiepiscopia Târgoviștei a luat măsuri sporite de igienă și de limitare a pandemiei în bisericile, mânăstirile și locațiile administrative ale Centrului eparhial și ale protoieriilor. De asemenea, precizăm că vor continua astfel de acțiuni de sprijinire a celor afectați de pandemie sau de restricțiile impuse, pentru a oferi o pildă de solidaritate și comuniune creștină, precum și de a depăși cu bine, împreună, cât mai repede această provocare a timpului nostru, mărturisind filantropia creștină, așa cum de altfel a facut mereu Biserica noastră strămoșească.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

Life-Style

Fundaţia Andreei Marin a donat apă şi alimente oamenilor izolaţi la domiciliu

Crucea Roşie Dâmbovița  este la datorie în plină criză COVID-19 și vine în sprijinul persoanele vulnerabile din județ. Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița desfașoară mai multe activitați umanitare menite sa vină în sprijinul autorităților locale și a persoanelor aflate în izolare. Concret, în cursul zilei de vineri,27 martie 2020, Crucea Roșie Dâmbovița a primit o  [...]