19 aprilie 2024
5 noi jucători, în lotul Urban Titu!

5 noi jucători, în lotul Urban Titu!

afieUrban Titu a făcut o serie de achiziţii la începutul acestei săptămâni.

Pentru a arăta cât mai bine în returul campionatului, gruparea de pe „Orăşenesc” a reuşit să transfere numai puţin de cinci jucători. Printre fotbaliştii înregimentaţi în angrenajul lui Cristian Bădoiu se evidenţiază Alexandru Fieraru (mijlocaş), George Caramalău (fundaş), Bogdan Constantinescu (atacant), Ercan Sima (fundaş) şi Adrian Bălşanu (mijlocaş).

Primii doi jucători au fost achiziţionaţi de la Fotuna 2 Câmpina şi au parafat înţelegeri contractuale pe două sezoane şi jumătate, şi respectiv un an şi jumătate. În ceea ce-i priveşte pe Sima şi Bălşanu, aceştia au fost transferaţi de la Juventus Bucureşti şi AS Milcov.

Apărătorul venit de la formaţia din Colentina a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate, iar mijlocaşul oltean şi-a dat acordul de a evolua la Urban doar până în vară. De asemenea, Constantinescu a fost achiziţionat de la FCM Târgovişte, pentru o perioadă de trei sezoane.

La capitolul noutăţi mai pot fi trecute revenirile portarului Gabriel Gheţu (împrumutat o jumătate de an la Atletic Bradu) şi fundaşului Andrei Lică, jucător care îşi exprimase dorinţa la începutul anului de a părăsi clubul.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial