29 martie 2024
400 de copii din Petreşti au primit BICICLETE CADOU de la primărie!

400 de copii din Petreşti au primit BICICLETE CADOU de la primărie!

biciBucurie uriasa in localitatea Petresti, unde 400 de copiii au primit cadou din partea primariei cate o bicicleta.

Darurile au fost luate cu bani din bugetul local si ar fi trebuit sa ajunga la copii de ziua lor, pe 1 iunie.

Primarul sustine insa ca a amanat evenimentul ca sa nu fie acuzat ca da mita electorala. Dar, chiar si asa, sunt voci care spun ca bicicletele fusesera promise in campania pentru alegerile locale. Cert e ca edilul a fost reales cu 85% dintre voturi.

A fost agitatie mare in sala de sport a comunei Petresti. Insotiti de parinti si bunici, copiii – de la clasa 0, pana la a opta, au venit sa isi ia cadoul de la primarie.

bici2Constantin Manole, localnic: Toti copiii se bucura, in special si noi, batranii, ne pare bine. Nu toata lumea avea resursa sau posbilitate de a cumpara o bicicleta

Femeie: A fost o bucurie foarte mare pentru toti copiii din comuna, acum toti se vor putea lauda ca au biciclete

Bicicletele au costat in total aproape 180.000 de lei iar banii au fost achitati din bugetul local. Primarul spune ca investitia a fost posibila dupa ce o firma din localitate si-a schimbat proprietarul, iar impozitarea tranzactiei a adus fonduri neasteptate la buget.

Sunt insa voci care sustin ca primarul a promis bicicletele in schimbul voturilor si, acum, cand a iesit invingator in alegeri, isi tine promisiunea.

Localnic: Unii spun ca e gest electoral. Pai, daca era, era inainte, nu acum

bici1Lucian Andrei, primarul comunei Petresti: Vorbim de mita electorala dupa ce am castigat alegerile cu 85 %? D-asta nu le-am dat pe 1 iunie, ca eram in plina campanei, am considerat ca e potrivit inainte de vacanta, nu are nimic electoral. E din venitul nostru al primariei.

Parintii copiilor au preluat bicicletele cu proces verbal si au semnat ca nu au voie sa instraineze darul primit.

bici3

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial