19 aprilie 2024

Târgoviște: Pe 1 octombrie, SE ÎNCHIDE Bulevardul I.C.Brătianu

asftgvComunicat de presă

Primăria Municipiului Târgovişte informează cetăţenii municipiului că, în data de 1 octombrie 2014, bd. I.C.Brătianu va fi închis circulaţiei rutiere. Porţiunea vizată este cuprinsă între sensul giratoriu de la intersecţia cu str. Lt.Stancu Ion şi sensul giratoriu de la intersecţia cu str. Radu de la Afumaţi (Catedrala Eroilor) între orele 09:00 – 21:00.

În acest interval orar se vor efectua lucrări de asfaltare în cadrul proiectului de „Reabilitare si modernizare infrastructură utilităţi publice urbane, reabilitarea şi modernizarea spaţiilor publice urbane în zona B, a zonei de acţiune urbană din Municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa”.

Rugăm cetăţenii ca, în intervalul orar menţionat, să nu parcheze vehiculele pe partea carosabilă şi să utilizeze rutele ocolitoare, respective, străzile Lt.Stancu Ion, Emanoil Florescu și Radu de la Afumaţi.

Facem apel, pe această cale, la cetăţenii municipiului să manifeste înţelegere pentru disconfortul creat, mulţumindu-le, totodată, şi asigurându-i că Primăria Municipiului Târgovişte depune toate eforturile pentru ducerea la bun sfârşit, în condiţii optime şi cât mai repede, a proiectului mai sus menţionat.

 

 

Biroul de presă

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial