19 aprilie 2024
DEZASTRU! Târgovişte rămâne FĂRĂ TREN spre Ploieşti! Şi veştile proaste nu se opresc aici!

DEZASTRU! Târgovişte rămâne FĂRĂ TREN spre Ploieşti! Şi veştile proaste nu se opresc aici!

– cetateni, politicieni, sindicalisti, ceferisti sau oameni care iubesc calea ferata, desi nu au nicio legatura cu ea – nu s-a reusit reconectarea orasului Targoviste cu Ploiestiul si orasele din nordul judetului, cu trenuri de calatori, de stat sau private.

Iar ca dezstrul sa fie deplin, pe situl Ministerului Transporturilor a fost postat in data de 18.02.2014 proiectului de HOTĂRÂRE DE GUVERN privind modificarea HG 643/2011 in a carui anexa, la pozitia 3 apare sectia Titu – Targoviste – Pietrosita, propusa pentru inchiriere, sau daca aceasta nu se va realiza – INCHIDEREA caii ferate. Astfel judetul Dambovita va avea paralizata axa de transport NORD – SUD, cu consecinte dezastruoase pentru economia judetului. Proiectul de HG este postat la sectiunea Consultare publica, iar persoanele fizice sau juridice interesate pot transmite propuneri/opinii/sugestii cu privire la proiectul de act normativ prin următoarele modalități:

Prin poștă la adresa Ministerul Transporturilor – Directia Comunicare, Relatii cu Parlamentul si Sindicatele – Bdul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucuresti

Prin depunere la Registratura Ministerului Transporturilor – Bdul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucuresti, Poarta G

Prin fax la numărul de telefon 021-319.61.29

Prin poșta electronică la adresa consultare.publica@mt.ro

Acestea fiind zise va rugam sa dati share acestei postari, pentru a o aduce la cunostinta cat mai multor cetateni!”, se arata într-un comunicat al ceferiştilor dâmboviţeni.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial