20 aprilie 2024
Direcţia de evidenţă a persoanelor Dâmboviţa şi-a trimis camera mobilă în judeţ

Direcţia de evidenţă a persoanelor Dâmboviţa şi-a trimis camera mobilă în judeţ

COMUNICAT DE PRESĂ

Având în vedere dispoziţiile Preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa – conf.univ.dr. Ţuţuianu Adrian, pentru punerea în legalitate a unui număr cât mai mare de persoane cu acte de identitate expirate, D.P.C.E.P. Dâmboviţa a transmis, la finalul lunii decembrie 2013, către toate primăriile din judeţ o adresă prin care se manifesta disponibilitatea de a derula acţiuni cu camera mobilă pentru punerea în legalitate a persoanelor cu acte de identitate expirate.

În urma acestei adrese au răspuns pozitiv şi Primăria Cornăţelu, stabilindu-se ca dată de derulare data de 07.02.2014.

În urma activităţilor derulate pentru organizarea acţiunii cu camera mobilă în comuna Băleni, D.P.C.E.P. Dâmboviţa a participat în data de 07.02.2014, cu implicarea factorilor locali – primar, secretar şi funcţionari ai primăriei, poliţişti de la Postul de poliţie comunal la preluarea unui număr de 19 cereri pentru eliberarea actelor de identitate, cereri care au fost deja procesate în perioada 07.-10.02.2014, actele de identitate urmând să fie eliberate cetăţenilor în termenul cel mai scurt.

Cele 19 cereri pentru eliberarea actelor de identitate au fost preluate pentru următoarele motive: au fost preluate un număr de 19 de cereri, după cum urmează: la expirarea actului de identitate – 9 cereri, la împlinirea vârstei de 14 ani – 5 cereri, la pierdere – 2 cereri, la schimbare domiciliu – 2 cereri şi la deteriorare – 1 cerere

Următoarea acţiune de acest fel va fi organizată în data de 11.02.2014, în comuna Băleni, pentru a pune în legalitate persoanele cu acte de identitate expirate din această comună.

sursa – D.P.C.E.P. Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial