29 martie 2024
ÎN LEGEA LOR! Consilierii PNL şi PDL ÎNCHID ZIARUL CRONICA GĂEŞTIULUI!

ÎN LEGEA LOR! Consilierii PNL şi PDL ÎNCHID ZIARUL CRONICA GĂEŞTIULUI!

Consilierii PNL şi PDL de la Găeşti “bagă pumnul pe gât” jurnaliştilor de la ziarul Cronica Găeştiului!

Aleşii “au terminat” de rezolvat problemele oraşului şi nu mai aveau altă treabă decât să pună BOTNIŢĂ ziarului local.

Şi cum au văzut că jurnaliştii nu se tem de ameninţările mai mult sau mai puţin voalate, peneliştii şi pedeliştii au pus-o de DESFIINŢAREA ZIARULUI!

În realitate, stimaţii domni îşi dau cu stângul în dreptul, nedându-şi seamă că lovesc direct în cititori, adică în cetăţenii care le plătesc taxele şi impozitele la bugetul local!

Cât de legaţi să fie la ochi sau cât de mult să se fi lăsat duşi de nas consilierii PNL şi PDL când au hotărât să pună cruce Cronicii Găeştiului?!

“În cadrul şedinţei de pe 4 februarie a.c., consilierii PNL şi PDL ( Gheorghe Grigore, Socoteanu Marius, Slăvilă Cătălin, Stan Eugeniu, Dumitrescu Constantin, Tudor Radu, Bojin Aurel, Untărescu Ion şi Anghelescu Ion) au hotărât desfiinţarea ziarului local, invocând ca motiv faptul că acest ziar publică în mod constant articole cu un pronunţat caracter politic.

Conform acestui proiect de hotărâre iniţiat de consilierii PNL şi PDL, mai mulţi cetăţeni ar fi solicitat desfiinţarea „Cronicii Găeştiului”.

Ce temei au aceşti domni pentru a face astfel de afirmaţii? Explicaţii pentru această decizie nu au dat nici în cadrul şedinţei, dar apoi în afara ei….”, notează ziarul local.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial