16 aprilie 2024
FURORI! Elena Udrea, mai frumoasă ca oricând, azi, la Târgovişte! VEZI GALERIA FOTO

FURORI! Elena Udrea, mai frumoasă ca oricând, azi, la Târgovişte! VEZI GALERIA FOTO

Cea mai frumoasă blondă din politica românească a fost, astăzi, la Târgovişte!

Elena Udrea, fostul ministrul al Dezvoltării Regionale şi Turismului, a fost invitatul special al primarului Târgoviştei, Gabriel Boriga, la semnarea unuia dintre cele mai importante proiecte.

“Am fost astăzi la Târgovişte, la invitaţia autorităţilor locale de acolo, pentru a asista la semnarea contractului care dă startul lucrărilor de reabilitare şi modernizare a infrastructurii oraşului.

Valoarea totală a proiectului este de 75 de milioane de lei, din care 50 de milioane au venit prin Programul Operaţional Regional.

Asta duce totalul investiţiilor derulate în Dâmboviţa în mandatul meu de ministru la 210 milioane de euro (!!!), din care 184 de milioane au venit prin fonduri europene.

Sunt bani foarte mulţi care au ajutat la dezvoltarea acestui judeţ extrem de important din sudul ţării, care au creat aproape o mie de locuri de muncă şi care, sunt convinsă, vor îmbunătăţi viaţa oamenilor de aici.

Din păcate, nu pot să nu constat din nou că proiectele importante demarate în mandatul meu nu sunt susţinute de actuala Putere de la Bucureşti. USL nu ştie cum să mai facă pentru a pune beţe-n roate, dovadă fiind faptul că nu au mai dat absolut niciun ban pentru judeţul Dâmboviţa. Ba chiar a luat 1 milion de lei din fondurile alocate în timpul guvernării Boc.

Ceea ce este încă un argument în sprijinul ideii că USL este o frână în calea dezvoltării României”, a declarat Elena Udrea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial