28 martie 2024
Târgovişte – Traficanţi de droguri, luaţi pe sus!

Târgovişte – Traficanţi de droguri, luaţi pe sus!

SUSPECŢI DE TRAFIC DE DROGURI DE RISC, CERCETAŢI

Poliţiştii dâmboviţeni specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. cercetează două persoane, suspectate de comercializarea de droguri de risc. În urma percheziţiilor efectuate la locuinţele acestora, au fost descoperite zeci de grame de cannabis, articole pirotehnice deţinute ilegal, bani, un cântar electronic şi o cultură de cannabis „in door”.

La data de 9 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmboviţa au descins la locuinţele a doi suspecţi de trafic de droguri de risc, cu vârste cuprinse între 23 şi 26 de ani, ambii din Târgovişte.

În urma percheziţiilor efectuate pe raza municipiului Târgovişte şi în localitatea Scheiu, au fost ridicate 11 „bile” cu cannabis (20 de grame), un cântar electronic, 800 de lei şi mai multe articole pirotehnice pentru distracţie, a căror deţinere este interzisă.

Totodată, la una dintre locuinţe au fost descoperite urmele unei culturi de cannabis „in door”, respectiv 8 ghivece în care au fost cultivate plante de cannabis, o instalaţie artizanală pentru stimularea creşterii acestora şi 60 de grame de frunze de cannabis.

Două persoane au fost conduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa pentru audieri. Împotriva acestora a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial