20 aprilie 2024
Târgoviște: Masă îmbelșugată pentru sărmani

Târgoviște: Masă îmbelșugată pentru sărmani

COMUNICAT DE PRESĂ

Decembrie este luna bucuriilor prilejuite de sărbătorile de iarnă. Ca în fiecare an Primăria Municipiului Târgoviște prin Direcția de Asistență Socială va fi alături de cei care în această perioadă nu se pot bucura de magia Crăciunului sau de frumusețea trecerii în Noul An.

De aceea beneficiarii Cantinei de Ajutor Social vor avea parte de un meniu îmbunătățit în ultima parte a anului 2013 din care nu vor lipsi mâncărurile specifice acestei perioade deosebite.

Între 24 și 29 decembrie beneficiarii Cantinei de Ajutor Social, dar și oamenii aflați în centrele din subordinea Direcției de Asistență Socială vor avea un meniu special de Crăciun, iar de pe 30 decembrie 2013 și până pe 5 ianuarie 2014, același categorii vor primi mese cu specific de Revelion.

Primăria Municipiului Târgoviște va asigura și pachete cu alimente pentru cetățenii care nu se pot deplasa la sediul cantinei pentru a servi o masă decentă în aceste zile, pachete ce se vor acorda în perioada 19 decembrie 2013 – 8 ianuarie 2014.

Primarul municipiului Târgoviște

Jr. Gabriel Boriga

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial