25 aprilie 2024
19 persoane au fost luate de pe Valea Dâmboviţei şi aduse cu mandat la poliţie!

19 persoane au fost luate de pe Valea Dâmboviţei şi aduse cu mandat la poliţie!

IMG_8617Mii de litri de alcool, bani, instalații artizanale și înscrisuri au fost indisponibilizate de la domiciliile persoanelor bănuite de infracțiuni economice. 19 mandate de aducere vor fi puse în executare.

În urma perchezițiilor desfășurate în această dimineață, polițiștii au descoperit la domiciliile bănuiților 14.816 litri de alcool, 91.100 litri de resturi provenite din distilarea materiei prime pentru producerea alcoolului, 25.400 lei, 11 instalații artizanale destinate fabricării băuturilor alcoolice, mai multe documente și înscrisuri.

IMG_8623Totodată, față de două persoane s-a luat măsura sancționării contravenționale în conformitate cu prevederile Legii 126/1995, precum și a anulării dreptului de deținere, folosire și port arme letale și neletale supuse autorizării după ce au fost depistate în timp ce dețineau la domiciliu arme de vânătoare pe care nu le-au asigurat corespunzător.

IMG_8622Pe numele unui bănuit, polițiștii au întocmit un dosar penal după ce la domiciliul său au fost descoperite 120 de articole pirotehnice deținute fără drept.

IMG_8618De asemenea, polițiștii au efectuat 19 controale la agenți economici de pe raza județului, bănuiți că ar fi comercializat fără drept băuturi alcoolice.

Polițiștii vor pune în executare 19 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliției pentru audieri.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial