28 martie 2024

16 dâmbovițeni, amendați de jandarmi după ce au făcut scandal

Jandarmeria  Dâmbovi&#539aJandarmii au acționat pentru un plus de siguranță la trecerea dintre ani

Peste 7.500 de articole pirotehnice au fost indisponibilizate de jandarmi în urma unor acțiuni desfășurate, atât independent, cât și în cooperare cu polițiștii în ultimele zile ale anului, pe raza municipiilor Târgoviște și Moreni.

În intervalul 29 decembrie 2018 – 02 ianuarie 2019 jandarmii au aplicat 16 sancțiuni contravenționale în cuantum de 2.100 lei, în majoritatea dintre acestea  fiind menționate fapte ca adresarea de injurii și provocarea ori participarea efectivă la scandal.

În mini vacanța de Revelion, peste 100 de jandarmi au acționat zilnic pentru ca dâmbovițenii să petreacă trecerea dintre ani în siguranță. Jandarmii au fost angrenaţi şi în misiuni de pază şi protecţie instituţională.

Tot în această perioadă,  jandarmii montani de la posturile Zănoaga și Peștera au vegheat permanent pentru liniștea turiştilor cazați în zona de responsabilitate din Munții Bucegi.

Pentru siguranța dâmbovițenilor, patrulele de ordine publică au acţionat independent și în sistem integrat, având în vedere prevenirea infracţiunilor stradale și descurajarea faptelor antisociale. Jandarmii au fost prezenți în stradă, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, în municipiul Târgoviște, precum și în localităţile în care Jandarmeria are subunităţi dislocate: Moreni, Găești, Pucioasa, Titu, Răcari, Tărtășești şi Gura Ocniței.

Pe timpul misiunilor desfășurate nu au fost înregistrate incidente.

 

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial