25 aprilie 2024

159 de şoferi, amendaţi pentru că nu purtau centura de siguranţă

accvÎn ultimele 2 zile, în cadrul acțiunilor pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, polițiștii din Dâmbovița au constatat 42 de infracțiuni, au aplicat 1.160 de sancțiuni contravenționale și au reținut 35 de permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare. Din totalul amenzilor, 159 au fost pentru neutilizarea centurii de siguranță și a sistemelor speciale de fixare.

În perioada 16-17 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost prezenți la datorie și au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Pe parcursul celor 2 zile, polițiștii au intervenit la 76 de evenimente, dintre care 44 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 42 de infracțiuni, dintre care 23 contra persoanei, 10 contra patrimoniului și 7 la regimul rutier.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 1.160 de amenzi, dintre care 159 pentru nefolosirea centurii de siguranță și a dispozitivelor de fixare speciale și 12 pentru utilizarea neregulamentară a telefonului mobil de către conducătorii auto.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 35 de permise de conducere și au retras 8 cerificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost confiscate bunuri în cuantum de 620 de lei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial