150 de locuri de muncă, la cules de fructe, în Spania | TargovisteNEWS

150 de locuri de muncă, la cules de fructe, în Spania

capsuniCOMUNICAT PRESA

Locuri de muncă sezoniere în SPANIA – 2018

Agenţia Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă prin AJOFM Dâmbovița compartiment EURES, oferă 150 de locuri de muncă vacante pentru muncă sezonieră, respectiv, cules fructe, curățat pomi, aranjarea fructelor în caserole și lăzi în fabrică (regiunea Lérida).

Sunt solicitate persoane apte pentru muncă, cu/fără experiență la ambalat fructe.

Contractul se derulează în perioada aprilie septembrie 2018 cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie.

Salariul oferit este de 6,25 euro brut/oră pentru lucrul în câmp și 5,96 euro brut/oră pentru lucrul în fabrică.

Cheltuielile pentru cazare și utilități se rețin din salariu lunar în proporție 10%, iar transportul dus întors Spania nu este inclus.

Persoanele interesate vor depune un dosar cu următoarele documente: copie CI, adeverință medicală apt pentru muncă” și CV la compartimentul EURES – consilier EURES – Valentina Soare din cadrul AJOFM Dâmboviţa, strada T. Vladimirescu, nr. 1A, et. III, camera 309, tel 0732.100.377 până la data de 31 martie 2018.

Locația și data selecției vor fi comunicate la o dată ulterioară.

Constaţa Anghel

DIRECTOR EXECUTIV

Întocmit,

Daniela Stanca – Compartiment RUSCSCC

 

Life-Style

“Revelionul familiştilor”. Peste o sută de iubitori ai muntelui au luat drumul Bucegilor pentru a se detoxifia după bogatele mese de sărbătoare

La începutul fiecărui an, montaniarzii dâmbovițeni grupați în jurul Asociației Chindia Jurasic Park organizează, în parteneriat cu prietenii Asociației Ecologice Floare de Colț, o tură specială, de deschidere de poteci pe trasee clasice de iarnă, din masivul Bucegi. În week-end-ul recent încheiat, 100 de persoane cu vârste cuprinse între 3 și 70 de ani, majoritatea [...]