8 martie 2021
Dispariție cu multe semne de întrebare, la Picior de Munte. Un bărbat, de 38 de ani, este căutat de toată lumea

Dispariție cu multe semne de întrebare, la Picior de Munte. Un bărbat, de 38 de ani, este căutat de toată lumea

Dispariție cu multe semne de intrebare, la Picior de Munte, în comuna Dragodana. Un bărbat în vârstă de 38 de ani este căutat de mai bine de 48 de ore, iar rudele își fac tot felul de scenarii negre.

Divorţat, omul își crește singur fetiţa de 10 ani. Apropiații sunt convinși că nu ar fi lăsat-o în veci fără supraveghere.

Gheorghe Vintilă și fiica lui împart gospodăria cu o altă familie: fratele și cumnata bărbatului. De două zile, acesta din urmă este de negăsit. Le-a spus unor cunoscuți că vrea să meargă la Găești, să scoată de la bancomat banii de alocația copilului. A fost ultima oară când l-au văzut.

Dumitru Vintilă, fratele bărbatului dispărut: „Umbla foarte mult pe drum, posibil să îl fi lovit vreo maşină, a căzut pe undeva, s-a înecat”.
Reporter: „L-aţi căutat?”
Dumitru Vintilă: „Da, l-am căutat. Nicio urmă”.

Șomer din cauza pandemiei, Gică muncea ca zilier. Niciodată peste noapte nu concepea să o lase singură pe fata de 10 ani. Cumnata bărbatului a sunat la 112 când a înțeles că trec orele și scad șansele ca el să se întoarcă.

Simona Vintilă, cumnata bărbatului dispărut: „Îngrijorător este că seara venea acasă, nu îl prindea miezul nopţii pe drum”.
Reporter: „Şi-a luat documente ceva, haine cu el?”
Simona Vintilă: „Aşa am înţeles de la fetiţă, că şi-a luat portofelul, card bancar şi buletinul”.
Reporter: „Avea probleme cu banii?”
Simona VIntilă: „Da, nu mai avea loc de muncă şi cerea bani la toată lumea”.

Reporter: „Când l-aţi văzut ultima dată?”
Alina Voicu, prietenă a bărbatului dispărut: „Asta vară”.
Reporter: „Aţi auzit acum că e dispărut?”
Alina Voicu: „Am auzit”.
Reporter: „Ce aţi auzit?”
Alina Voicu: „Că e dispărut, dar nu ştiu nimic”.

Marian Cârstea, prieten al bărbatului dispărut: „Dintr-o dată, aşa… El mai umbla şi pe drum. Venea la soră-sa, la Cupara. Nu ştiu nimic, nimic”.

Marius Buga, Pro TV: Bărbatul dispărut are aproximativ un metru 68 înălţime şi circa 65 de kilograme. În momentul în care a plecat de acasă era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră, purta pantaloni de culoare închisă şi era încălţat cu pantofi sport. Cine îl vede sau poate da relaţii despre el este rugat să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial