16 aprilie 2024
Într-un acces necontrolat de furie, un individ a făcut zob geamurile unui magazin din Băleni

Într-un acces necontrolat de furie, un individ a făcut zob geamurile unui magazin din Băleni

Într-un acces necontrolat de furie un individ a făcut zob geamurile unui magazin din Băleni.

A tăbărât cu toporul ca să se răzbune pentru că, înainte cu o zi, a fost agresat în acelați loc de prietenii de pahar – cel puțin asta arată datele din anchetă. Angajatele s-au ascuns în magazie.

Atacul a avut loc în plină zi. Înăuntru se aflau, pe lângă vânzătoare, și alți clienți.

Constantin Simion, martor: ”Pur şi simplu a spart geamurile. A dat cu toporul.”

Ana Tica, colega vânzătoarei: ”A plecat, s-a pitit, s-a ascuns, ce să facă! S-a speriat, putea să îi vină în cap geamurile, care s-au speriat”.

Marius Buga, Pro TV: ”Suspectul, un bărbat de 55 de ani a fost identificat de poliţişti şi dus la audieri. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru distrugere.

În apărarea sa, bărbatul a povestit că, în urmă cu o zi, în acelaşi loc, el însuși ar fi fost victima unui grup de petrecăreţi. Pe care îi știa.

Vasile Marcu, martor: ”Mai multe persoane au făcut un grătar aici, au mâncat, au băut, au făcut scandal. Patru persoane l-au bătut pe ăsta care a făcut scandal. Ăsta e recidivist”.

Elisabeta Bucur, localnică: ”Pentru ce să dea cu toporul? Și copii şi persoane în vârstă şi adulţii sunt toţi în pericol, nu e un exemplu normal. E foarte periculos”.

Într-un final, la poliție au ajuns toți cei implicaţi în ambele scandaluri. Suspectul a depus și el o plângere pentru lovire. Aspect care nu-l va scuti de acuzațiile de distrugere, pentru care este cercetat însă în stare de libertate.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial